Ontdek onze verzorgingen

Onze DECLEOR verzorgingen

Aroma Discovery - 30 min. - 35 euro

Een 30 min durend gelaatsritueel voor het introduceren van aromatherapie met gebruik van een aangepast serum en vervolgens een Express masker voor een instant beauty effect.


Miracle express - 20 min. - 25 euro

Voor de actieve vrouw zonder tijd: neem een express verfrissing van het gelaat tijdens een andere behandeling, bv. voetverzorging.


Aroma teenager - 30 min - 35 euro
Detox voor een jeugdige huid.


Powernap ritual - 30 min. - 40 euro
Het gelaatsritueel dat de effecten van een goede nachtrust naboots. Uw huid wordt glad, glanzend en straalt.

Aromaplastie - 60 min. - 62,00 euro / 90 min. - 80 euro

Aromatische ritueel van het gezicht
Deze multi-actieve verzorgingsrituelen passen zich aan bij de aard van de huid. De essentie van deze verzorgingen: een 100 % natuurlijk masker dat het gezicht weer stralend maakt. Uw huid wordt glad, zacht en fluwelig. Geeft een aangenaam gevoel, voedt, ontspant. Multivitamineverzorging met 100 % natuurlijke bestanddelen o.a.: lijnzaad, tarwekiemen en zonnebloempitten. Een behandeling die onmisbaar is om uw huid in een perfect evenwicht te brengen, een essentieel welbehagen.

Producten worden aangepast aan uw huidtype

- zuiverend
- kalmerend
- eclat verhelderend
- voedend
- hydraterend
- stimulerend


Aromamassage spa relax lichaam
Brengt een gevoel van welzijn en ontspanning.
45 min. - 50 euro
60 min. - 60 euro
90 min. - 85 euro( In combinatie met gelaat.)

City Retreat Hydra Floral 60 min. - 65 euro / 90 min. - 80 euro
Hydraterende verzorging voor een stralende teint. 

Aroma Pureté- 60 min. - 65 euro / 90 min. - 80 euro
Een doelgerichte verzorging voor problemen bij de gemengde tot vette huid. Brengt de huid weer in balans, zuivert en verfijnt de huidstructuur. Met extracten van waterplanten en actieve essentiële oliën van ylang-ylang, geranium en rozmarijn. 

Harmonie Calm Intense 60 min. - 65 euro / 90 min. - 80 euro
Verzacht, kalmeert en verstevigd zelfs de meest gevoelige, geïrriteerde huiden. 

White Bright Extreme  60 min. - 70 euro / 90 min. - 85 euro
Verhelderend en egaliseert de teint. 
Op basis van pure vitamine C en acaciabloemen die eens dosis vitaliteit en energie geven. De huid is stralend!

Aroma Lisse  60 min. - 70 euro / 90 min. - 85,00 euro
Voor elke behoefte van de huid en doelgerichte en bewezen huidverzorgingsoplossingen. Een 'tegengif' tegen rimpels op basis van mandarijntjes die boordevol energie zitten en de jeugdigheid van de huid beschermen en de weke cellen herstellen. 

Prolagène lift 60 min. - 70 euro / 90 min. - 90 euro
Deze verzorging is effectief bij rimpels en het verlies van stevigheid. Het helpt bij het verstrakken van de gelaatscontouren en het verzachten van de rimpels. (40+)

Orexcellence 60 min. - 75 euro / 95 min. - 95 euro
Laat de jeugdigheid die je voelt van binnen, zien van buiten. Een nieuwe aanpak tegen veroudering geïnspireerd op Pilates. Voor een stevigere huid en heldere teint.

Onze CARITA verzorgingen

Hydratation des lagons - 60 min.
Verfrissende, hydraterende verzorging - Gedehydrateerde huid. Laat uw huid baden in de lagoonwateren van Polynesië! Deze sterk hydraterende verzorging ontspant de trekken en geeft energie aan uw huid. Deze straalt en licht op.

Douceur de coton - 60 min.
Verzachtende verzorging - Gevoelige huid. Laat u verleiden door deze ‘cocoon’- verzorging voor een extreme zachtheid. De teint is perfect egaal. De huid is gekalmeerd, is terug soepel, comfortabel en is beter beschermd tegen agressies.

Purete de Papaye - 60 min.
Matifiërende verzorging - Gemengde tot vette huid. Herontdek de frisheid van een matte en stralende teint. De huid is fris, gezond en straalt.

Eclat de cristal - 60 min.
Een oplichtende verzorging - Doffe huid. Herontdek een stralende huid! De huid schittert als een kristal en de poriën zijn zichtbaar verfijnd. De teint is egaal, pigmentvlekjes vervagen..

Lift fermete - 60 min.
Energie- en volumegevende verzorging - Verslapte huid. Een vezorging voor een moment van puur plezier! De huid is ‘gelift’, verstevigd, de teint is fris en straalt.

Lisse suprême - 60 min.
Anti-rimpelbehandeling. Een volledige verzorging voor elke vrouw, voor elk type rimpel, met een sterk doeltreffend, professioneel masker en een doelgerichte dubbele massage.

Hydratation des lagons - 90 min.
Verfrissende, hydraterende verzorging - Gedehydrateerde huid. Laat uw huid baden in de lagoonwateren van Polynesië! Deze sterk hydraterende verzorging ontspant de trekken en geeft energie aan uw huid. Deze straalt en licht op.

Douceur de coton - 90 min.
Verzachtende verzorging - Gevoelige huid. Laat u verleiden door deze ‘cocoon’ verzorging voor een extreme zachtheid. De teint is perfect egaal. De huid is gekalmeerd, is terug soepel, comfortabel en is beter beschermd tegen agressies.

Purete de Papaye - 90 min.
Matifiërende verzorging - Gemengde tot vette huid. Herontdek de frisheid van een matte en stralende teint. De huid is fris, gezond en straalt.T

Eclat de Cristal - 90 min.
Een oplichtende verzorging - Doffe huid Herontdek een stralende huid! De huid schittert als een kristal en de poriën zijn zichtbaar verfijnd. De teint is egaal, pigmentvlekjes vervagen.

Lift fermete - 105 min.
Lift fermete (1 verzorging 1u45 + 4 SESSIES CLE 1u) - 375,00 euro
Energie- en volumegevende verzorging - Verslapte huidT
Een verzorging voor een moment van puur plezier! De huid is ‘gelift’, verstevigd, de teint is fris en straalt.

Lisse suprême - 105 min.
Lisse suprême (1 verzorging 1u45 + 4 SESSIES CLE 1u) - 385,00 euro  22 Anti-rimpelbehandeling. Een volledige verzorging voor elke vrouw, voor elk type rimpel, met een sterk doeltreffend, professioneel masker en een doelgerichte dubbele massage.

Onze andere verzorgingen

Energy for face 30 min. - 40,00 euro / 75 min. - 75 euro
Verzorging met essentiële oliën van kruidnagel, Eucalyptus en pepermunt. Een energiegevende, matterende en verfrissende behandeling.

Ons aanbod

Navigeer verder in ons uitgebreide gamma.

VERZORGINGEN

"Herstellen, kalmeren en versterken. Voor huiden die niets vedragen."
Dr. Payot Solution

Ontdek

ARRANGEMENTEN

"Laat je verwennen, gun jezelf een uniek moment met onze arrangementen!"
Inez Sauvillers

Ontdek

BEHANDELINGEN

"Ik heb lange tijd veel aandacht aan mijn lichaam besteed, voordat ik begreep dat ik aandacht aan mijn ziel moest besteden."
Dr. Nadia Payot - 1927

Ontdek